Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

A Feast for Crows

img

Een Feestmaal voor KraaienA Feast for Crows (2005) is het vierde deel van de meest ambitieuze fantasy-sage sinds Lord of the Rings en is in Nederland verschenen onder de titel: Een Feestmaal voor Kraaien.

In dit boek is het strijdtoneel dat van de Zeven Koninkrijken, waar alles en iedereen in afwachting is van de verschrikkelijkste oorlog die ooit het land trof.

Immers, de Oorlog van de Vijf Koningen heeft Westeros verdeeld. De bloeddorstige, verraderlijke en geslepen Lannisters houden nu de IJzeren Troon bezet, daarbij gesteund door bondgenoten die net zo meedogenloos zijn als zijzelf.

Maar ook elders broeien de gemoederen. De Rode Bruiloft, zo genoemd vanwege de slachting onder de gasten, wier geschreeuw de muziek overstemde, heeft bij velen kwaad bloed gezet. De daders, de Freys, worden het mikpunt van gruwelijke wraakoefeningen. Ook de Martels van het zuidelijke Dorne willen hun doden wreken.

Op de IJzereilanden, herhaaldelijk met geweld onderworpen door de heersers van Westeros, neemt een nieuwe, wrede koning de plaats in van Balon Grauwvreugd. Hij is van plan zich voluit te mengen in de strijd om de Zeven Koninkrijken van Westeros. En dan is híj er nog, Petyr Baelish, die in het Adelaarsnest snode plannen smeedt.

-> Bestel dit boek in het Nederlands of in het Engels.

This div height required for enabling the sticky sidebar