Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

A Storm of Swords

img

A Storm of SwordsHet derde seizoen van Game of Thrones (2013) is gebaseerd op het eerste deel van boek 3 uit de A Song of Ice and Fire serie: A Storm of Swords (in Nederland Een Storm van Zwaarden) en is voor het eerst gepubliceerd op 8 augustus 2000.

De Nederlandse vertaling van dit boek is vanwege de omvang in twee delen gesplitst, deel 1 werd gepubliceerd als Staal en Sneeuw en het tweede deel als Bloed en Goud.

Deel 1: Staal en Sneeuw

In dit boek raken de Zeven Koninkrijken door bloedveten verder verdeeld. De leden van de Nachtwacht die de Muur bewaken bereiden zich voor op de grote kou en op de wandelende doden die onveranderlijk meekomen. Elders in de ijzige streken voorbij de Muur komt een leger van wildlingen bijeen en maken zich op voor een invasie van het noorden. Robb Stark wordt door bittere gevoelens gekweld – zijn zusters zijn verdwenen, dood of overgeleverd aan de grillen van de wrede koning Joffrey, die met meedogenloos harde hand het zuiden regeert. Het is niet de vraag of, maar wanneer de strijd zal losbarsten.

Deel 2: Bloed en Goud

Huis Lannister heeft zijn greep op de IJzeren Troon verstevigd. Het zwarte schaap van de familie, Tyrion Lannister, verzet zich in stilte tegen de machinaties van zijn in intriges bedreven zuster Cersei, die zowel zijn vader als zijn verwende neef Joffrey manipuleert. Jon Snow staat voor een moeilijke keuze: vertrekken van de Muur of het hoofd bieden aan de strijdmacht die aan de andere kant optrekt? Een continent verderop nemen de krachten van Daenerys Targaryen en haar draken met de dag toe.

-> Bestel dit boek in het Nederlands (deel 1 en deel 2) of in het Engels.

This div height required for enabling the sticky sidebar