Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

A Dance with Dragons

img

De Nederlandse vertaling van A Dance with Dragons (2011) is vanwege de omvang in twee delen gesplitst, deel 1 werd gepubliceerd als Oude vetes, nieuwe strijd en het tweede deel als Zwaarden tegen draken.

Deel 1: Oude vetes, nieuwe strijd

Een Dans met Draken deel 1De toekomst van de Zeven Koninkrijken staat op het spel. In het oosten regeert Daenerys Targaryen, bijgenaamd Stormgeboren, de laatste telg van Huis Targaryen, met haar drie draken over een stad van stof en bloed. Maar Daenerys heeft vele vijanden die niets liever willen dan haar zo snel mogelijk onttronen. Wanneer de vijandelijke legermachten optrekken, is er evenwel één jongeman die met een heel speciale reden op zoek gaat naar de drakenkoningin. Is hij de verlosser waar zo reikhalzend naar wordt uitgezien?

In het hoge noorden, machtig en onaantastbaar, verrijst de Muur. Daar wacht Jon Snow, 998ste opperbevelhebber van de Night’s Watch, de grootste uitdaging van zijn loopbaan als hij zowel binnen als buiten de Muur vijanden het hoofd moet bieden.

Zal het getij van het lot in deze dagen leiden tot de grootste veldslag sinds mensenheugenis?

Deel 2: Zwaarden tegen draken

Een Dans met Draken deel 2Terwijl Tyrion’s reis naar het oosten een onverwachte wending neemt, zet Daenerys haar voorgenomen huwelijk door. Quentyn Martel en Barristan Selmy hebben er zo hun twijfels over. Wanneer het spektakel dat ter ere van de bruiloft is opgezet danig uit de hand loopt, proberen ze elk op hun eigen manier de gang van zaken te keren. Maar dan komen de draken in actie en wordt de situatie onvoorspelbaar. Wat zal Victarion Greyjoy in Astapor aantreffen als hij eenmaal arriveert met zijn vloot van IJzermannen?

Bij de Muur, in Westeros, raakt opperbevelhebber Jon Snow steeds meer in de problemen. Tegelijkertijd zwoegt koning Stannis door de sneeuw richting Winterfel. Daar raken de gemoederen in toenemende mate verhit door verdachte sterfgevallen, ruziënde heren en personen die niet zijn zoals ze zich voordoen…

-> Bestel dit boek in het Nederlands (deel 1 en deel 2) of in het Engels.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This div height required for enabling the sticky sidebar