Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

HBO werkt aan een Dunk and Egg serie!

/
/

Goed nieuws voor alle Game of Thrones fans! Volgens Variety werkt HBO aan een serie gebaseerd op de Tales of Dunk and Egg, een boekenserie van George R.R. Martin. Dit is opvallend nieuws, omdat Martin meerdere keren heeft gezegd niet van plan te zijn de Dunk And Egg serie te laten verfilmen.

Dunk and Egg

De Dunk and Egg boeken spelen zich af in dezelfde wereld als Game of Thrones, zo’n negentig jaar voor de gebeurtenissen uit A Song of Ice and Fire, en volgen de avonturen van ‘hagenridder’ Ser Duncan the Tall en zijn schildknaap Egg.

Martin heeft tot op heden drie novelle’s over dit avontuurlijke duo uitgebracht. “The Hedge Knight” in 1998, “The Sworn Sword” in 2003 en “The Mystery Knight” in 2010. De drie verhalen werden in 2015 gebundeld onder de titel A Knight of the Seven Kingdoms.

Volgens Variety zijn er op dit moment nog geen schrijvers aan het project verbonden, maar aangezien het project een hoge prioriteit heeft voor HBO, gaat daar ongetwijfeld snel verandering in komen.

Robert’s Rebellion

Als we Entertainment Weekly mogen geloven blijft het hier niet bij. Ze schrijven dat HBO ook andere mogelijke ideeën uit de A Song of Ice and Fire wereld aan het verkennen is, waaronder een prequel serie gebaseerd op Robert’s Rebellion. Dat lees je goed, nog een mogelijke spin-off waarvan eerder gezegd werd dat deze er niet zou gaan komen…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar