Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Productie House of the Dragon start in 2021

/
/

Er is tot nu toe nog weinig officieel nieuws over de Game of Thrones spin-off House of The Dragon naar buiten gekomen. Tot enkele dagen geleden! Het officiële Game of Thrones Twitter account deelde “Dragons are coming” samen met de boodschap dat de productie van de spin-off in 2021 begint en wat lijkt op concept art van twee draken. Volgens Watchers on the Wall gaat het mogelijk om de draken Sunfyre en Caraxes, maar dat is uiteraard pure speculatie.

Hopelijk volgt er snel meer (officieel) nieuws over House of the Dragon!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar