Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Cameo van Game of Thrones showrunners Benioff & Weiss in Westworld

/
/

Game of Thrones-fans die de HBO serie Westworld volgen kregen afgelopen maandag een leuke verrassing. In de tweede aflevering van het derde seizoen van Westworld waren Game of Thrones showrunners David Benioff en D.B Weiss kort te zien samen met Drogon.

In aflevering 2, “The Winter Line”, lopen Bernard en Stubb door een Delos-faciliteit van “park vier”, een nog naamloos park dat blijkbaar werd bevolkt door ‘hosts’ die eruitzien aslof ze uit de middeleeuwen komen. Volgens fans zou dit park ‘Fantasy World’ heten, maar dit is onbevestigd door HBO.

In deze faciliteit lopen Bernard en Stubbs langs twee Delos-techneuten gespeeld door niemand minder dan David Benioff en D.B Weiss. Check de beelden hieronder:

Drogon, Weiss & Benioff
Weiss
Benioff
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar