Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Spin-off update

/
/

Het is alweer even geleden dat Game of Thrones is afgelopen en wij onze laatste blog hebben gepubliceerd. Tijd voor een update dus. Dit keer over de spin-off waarvan de opnames momenteel plaats vinden.

Wat de naam gaat worden weten we nog steeds niet. De eerste naam die de ronde deed was ‘The Long Night’, maar we zien nu ook steeds vaker de mogelijke titel ‘Blood Moon’

Huis Stark

We gaan Huis Stark terug zien in de spin-off, maar niet zoals we gewend zijn. Het bekende wapen van de Starks ziet er wat anders (ouder) uit. Op zich logisch aangezien het verhaal zich duizenden jaren voor het verhaal van Game of Thrones afspeelt.

Momenteel vinden er opnames plaats in Gaeta, Italië. De mensen achter het Twitter account @GoTlikeLocation hebben een paar foto’s online geplaatst van het filmen. Op deze foto’s zien we een boot met daarin Stark mannen en een vlag met daarop het wapen in de nieuwe look.

Wat vinden jullie van de nieuwe Stark look?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar