Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De Laatste der Starks

/
/

Niemand kan eraan twijfelen dat een Fris en Vurig Liedje een volbloed fanpodcast is, maar dat betekent niet dat wij een applausmachine zijn. Deze week waren Anna-Luna, Sander en Sicco uitermate scherp op het schrijfwerk van de serie en met recht. De FeVL-appgroep stroomde vol met vragen en commentaren, en de fans verdienen antwoorden.

In een seizoen dat voornamelijk gedragen wordt door het uitmuntende acteerwerk en de special effects worden er namelijk nogal wat bochten afgesneden in het verhaal. Rheagal uit de lucht geschoten? Dat was natuurlijk even vet What the Fuck-momentje, maar dan rijst gelijk de vraag hoe kan Dany nu toch zo argeloos deze val in kan vliegen? Had er niemand even een garnizoen achter kunnen laten op Dragonstone om de wacht te houden?

Uit alle macht probeert Dany het geheim van Jon zijn afkomst te bewaren, maar de altijd eervolle Jon is toch een zoon van zijn adoptievader: hij wil het eervol oplossen. En dus volgt een serie scènes die het best te vergelijken zijn met een aflevering van de Luizenmoeder, en voor je het weet is heel de school op de hoogte. Kortom, wat gegrom maar vooral veel (woord)grappen in de aflevering van deze week.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar