Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Wintervel

/
/

Het nieuwe seizoen is van start, en je favoriete Nederlandse Game of Thrones-podcast dus ook! Met veel vragen en veel antwoorden. En we hadden nogal wat vragen… Wie beweegt Bran rond door Wintervel? (Een legertje raven…) Hoe heeft de Night King dat vleesornament opgehangen? (Met een waterpas gaat niet als het vriest..) En is Sansa slimmer dan Tyrion? (Waarschijnlijk wel…)

Na zo lang wachten waren de verwachtingen voor de nieuwe aflevering hoog. En gelukkig werden ze waargemaakt. De draken zagen er nog nooit zo goed (en gedetailleerd, ze hebben kleurtjes!) uit, de outfits waren magnifique (maar wat zijn die dingen op Cersei’s schouders?), de dialogen hadden weer een goede balans tussen serieus en grappig (“You’ve totally ruined horses for me”) en we blijven weer achter met lekker veel vraagtekens.

Naast de aflevering van de bijna-mannen, was het ook de aflevering van herenigingen. In de podcast bespreken we ze allemaal, met de mogelijke implicaties voor de rest van het seizoen. Gaan we een romance zien opbloeien tussen Gendry en Arya? Wat betekent de sterke band tussen de Stark-zusjes voor hun relatie met hun halfbroer-onee-neefje Jon? Gaat de Bran/Sam combi nog meer onthutsende onthullingen opleveren? En natuurlijk de cliffhanger, want wat gaan de Starks doen met Jaimie?

Kan je ook niet wachten op de volgende aflevering? Word lid van onze whatsappgroep! Samen met andere Game of Thrones-fans en je favoriete podcasters kan je lekker heen en weer appen over de spannendste voorspellingen, nieuwe memes en leukste grapjes. En wie weet gebruiken we jouw geniale appjes wel als input voor onze aflevering! Mail om mee te doen naar info@frisenvurigliedje.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar