Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Vergeven en vergeten. Of toch niet?

/
/

Deze aflevering kwam wat eerder online dan de bedoeling was; Amazon Prime Germany maakte een foutje waar heel het internet dankbaar voor was. Uiteraard boden ze direct hun excuses aan, maar dat kon niemand iets schelen. Jaime maakte een tijd terug ook een aantal fouten en de zijne waren iets ernstiger dan die van Amazon Germany, maar hij bood alleen zijn excuses aan voor het duwen van Bran. Die neemt ze wat onverschillig in ontvangst: misschien omdat hij al weet wat er met Jaime gaat gebeuren?

Daenarys is begrijpelijkerwijs niet zo blij met Jaime’s komst, maar moet uiteindelijk haar verlies incasseren en toegeven aan het oordeel van Sansa en Jon. Gelukkig zijn er ook mensen die wel blij zijn dat Jaime er is (naast de vrouwelijke podcasters van een Fris & Vurig Liedje): Tyrion kan zijn geluk niet op weer herenigd te zijn met zijn grote broer, tot voor kort zijn enige vriend in de wereld. Gelukkig komen er nu wat meer mensen op zijn feestje, en we moeten toegeven dat de muziek top was.

Het was mooi om te zien dat al deze personages naar Winterfell gekomen zijn om te helpen in de strijd tegen de doden. We zien hier nogal wat cripples, bastards and broken things bij elkaar, maar ze hebben zich ondanks alles verenigd in de strijd tegen de doden en de vergetelheid. Maar ondanks de eensgezindheid is er ook nog genoeg spanning in Kamp Levend, en de vraag blijft een beetje in hoeverre in het verleden gepleegde misdaden vergeven of vergeten worden. Het eventuele verslaan van de Night King zal de onderlinge problemen niet oplossen, en wat gebeurt er dan met de IJzeren Troonopvolging, het Noorden en de nog levende draken?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar