Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Lang gewacht op seizoen acht

/
/

Zouden we dit seizoen dan toch eindelijk getrakteerd worden op Cleganebowl? Gaan we een gevecht tussen draken zien? En komt Tyrion weer eens een beetje uit de verf? We hebben zo veel zin in het nieuwe seizoen dat je bijna de server van HBO zou hacken.

Fris en Vurig Liedje gaat ook dit seizoen weer lis op de voorspellingen. Van alles in de lijndet verwachtingen tot die esoterische theorieën waarvoor je een aluhoedje op moet doen. En wees gewaarschuwd, als de score ban het vorige seizoen wordt doorgezet dan zij onze voorspellingen goud waard.

Wij verwachten veel van de het nieuwe karakter Harry Strickland. We voorspellen dat de eerste twee afleveringen in het teken staan van het thema: “Hey, heb jij niet ooit mijn vader vermoord?” En we zullen zien dat Sam en Bran het beste 2 voor 12 team zullen vormen uit de televisiegeschiedenis!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar