Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones experience op Utrecht Centraal

/
/
De Game of Thrones Experience op Utrecht CS
De Game of Thrones Experience op Utrecht CS

Ziggo opent op 10 april een pop-up Game of Thrones Experience op station Utrecht Centraal ter ere van het achtste en laatste seizoen.

Fans worden op deze experience meegenomen door Westeros en kunnen onder meer exclusieve fan-made kledingstukken en andere attributen uit de serie bekijken. Daarnaast kan je ervaren hoe de draken uit Game of Thrones in het echt klinken en plaatsnemen op de enige echte Iron Throne.

The Iron Throne

Het hoogtepunt van de experience is natuurlijk de Iron Throne. De 180 kilo zware en ruim 2 meter hoge troon van staal is speciaal voor deze gelegenheid ingevlogen uit de Verenigde Staten. Uiteraard kan je een foto laten maken op de Iron Throne. Welke Game of Thrones fan wil dit nou niet?

Henk, Matthijs & Eline
Het winteriscoming.nl team op de Iron Throne: Henk, Matthijs & Eline

Openingstijden

De Game of Thrones experience is open tot 21 april en is dagelijks gratis te bezoeken op Utrecht Centraal tussen 8.00 uur en 20:00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur – 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar