Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Laatste afleveringen seizoen 8 Game Of Thrones duren 80 minuten + nieuwe EW foto’s

/
/
Cast van Game of Thrones in het laatste seizoen 8. Exclusieve foto's van Entertainment Weekly.
Cast van Game of Thrones seizoen 8 uit Entertainment Weekly.

Sinds de officiële trailer van Game of Thrones seizoen 8 uit is, stroomt er nieuws binnen. Zo maakt HBO bekend hoe lang de afleveringen duren in het laatste seizoen en heeft Entertainment Weekly (zoals ieder jaar) foto’s gemaakt van de hoofdrolspelers. Daarnaast heeft EW maar liefst 78 pagina’s in het fysieke blad toegewijd aan de verhalen en foto’s over het laatste seizoen. Helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar gelukkig hebben we de digitale foto’s nog.

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) en Jon Snow (Kit Harington)  in laatste seizoen Game of Thrones.
Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) en Jon Snow (Kit Harington) in laatste seizoen Game of Thrones.

Game of Thrones seizoen 8 afleveringen van 1 uur en 20 minuten

Carice van Houten als Melisandre in seizoen 8 van Game of Thrones.
Melisandre (Carice van Houten) in het laatste seizoen van Game of Thrones. “Ze is absoluut op een missie”, zegt Van Houten tegen Entertainment Weekly.

Eerst het leukste nieuws: de lengte van de afleveringen zijn bekendgemaakt! Er zijn helaas slechts 6 afleveringen in het laatste seizoen van Game of Thrones, maar ze duren gelukkig wel langer dan in vorige seizoenen. Eerste aflevering is de kortste met 54 minuten en de drie laatste afleveringen duren 78 of 80 minuten per stuk. In totaal hebben we 410 minuten vertier aan Game of Thrones… Het allerlaatste seizoen… Bekijk hier het HBO-schema uit de VS:

Nog niet alles is bekend: bij de eerste twee afleveringen staat tijd (9PM) en datum vermeld wanneer de aflevering wordt uitgezonden op HBO in de VS. Bij de laatste vier afleveringen staat alleen de lengte, zoals hierboven gepubliceerd.

Sansa Stark (Sophie Turner, links) en Arya Stark (Maisie Williams, rechts) in laatste seizoen Game of Thrones.
Sansa Stark (Sophie Turner, links) en Arya Stark (Maisie Williams, rechts) in laatste seizoen Game of Thrones.

Exclusieve foto’s Entertainment Weekly seizoen 8

Nog meer foto’s van het aankomende seizoen. Hoera! Maar helaas, helaas hebben we de Entertainment Weekly met maar liefst 78 pagina’s niet in ons bezit (wie dat wel heeft, reageer vooral hieronder wat je ervan vindt!) Entertainment Weekly publiceert gelukkig wel de Game of Thrones foto’s op de website met een paar onderschriften waar we de volgende dingen uit kunnen halen.

Let op: spoileralert

Dus klik nu weg of scroll naar beneden..

.

.

.

.

.

.

.

Bekijk hier de gallerij en daaronder ons commentaar.

Onze hersenspinsels

Het eerste wat ons opvalt aan de foto’s is dat ze allemaal in een andere setting zijn gemaakt, en dat in sommige foto’s de setting overeenkomt. Kijk bijvoorbeeld naar de foto van The Hound (Rory McCann) en The Mountain (Hafþór Björnsson). Zouden zij elkaar eindelijk treffen en tot de dood strijden? Het lijkt er wel op als we het onderschrift van McCann moeten geloven: “Er zal een kans ontstaan om af te rekenen met zijn broer en zijn andere demonen.”

Ook interessant: zowel Varys als Melisandre zijn in de fotosessie meegenomen, terwijl ze in het afgelopen seizoen zo’n kleine rol hadden. Welke belangrijke taken hebben zij nog voor ze liggen? Ook al is de quote kort, het klinkt zeer belangrijk. Het enige onderschrift dat op Entertainment Weekly staat bij Varys is: “Hij is effectief, zoals altijd.” (Klinkt belovend), en bij Melisandre: “Zij is vast en zeker op een missie.”

Waar we wel erg blij mee zijn, is Brandon Stark (Isaac Hempstead-Wright). Terug in Winterfell. Zou hij zijn wijze lessen kunnen gebruiken voor de strijd tegen de White Walkers? Eén ding is zeker volgens Hempstead-Wright: “We zien een iets wijzere Bran dit seizoen, die minder overkomt als een robot.” Klinkt goed.

Daenerys en Jon Snow verliefd

En oh! Wat kijken we uit naar de liefde van Daenerys en Jon Snow. Dat wordt alleen maar groter. Bijschriften:

Kit Harington (Jon Snow): “Het einde van de wereld mag in zicht zijn, maar hij is in ieder geval verliefd op iemand en weet wie hij is – en dat komt aan als een mokerslag.”

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen): “Ze (Daenerys) heeft zoveel gezien, doorgemaakt, verloren, geleden en pijn gehad. Ze heeft hier zo hard aan gewerkt – voor haar gehele bestaan.”

Michiel Huisman in seizoen 8?

Als laatste commentaar bij de foto’s: waar is Michiel Huisman? Niet in deze fotoreportage… De kans is zeer waarschijnlijk dat hij er niet meer tussen zit. Of toch niet, Michiel? (Als je meeleest).

*UPDATE 15 maart: Watchers on the Wall meldt dat aflevering 3 geen 60, maar 82 minuten zal duren. Dat maakt aflevering 3 van seizoen 8 de langste Game of Thrones aflevering ooit!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar