Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

HBO komt met mooie afsluiter na allerlaatste aflevering Game of Thrones

/
/

Het einde van Game of Thrones is in zicht, op 19 mei wordt de aller laatste aflevering uitgezonden. Een week later komt HBO met een mooie afsluiter; een twee uur durende making-of van het laatste seizoen. Deze documentaire heeft als titel ‘Game of Thrones: The Last Watch’ en wordt uitgezonden op 26 mei.

Om Game of Thrones: The Last Watch te maken heeft filmmaker Jeanie Finlay een jaar lang met de productie van de serie meegelopen. Volgens HBO wordt het een grappig, hartverscheurend verhaal, dat vol humor en intimiteit wordt verteld.

Voordat de documentaire wordt uitgezonden staan eerst nog de 6 afleveringen van Game of Thrones seizoen 8 op het programma. Het laatste seizoen gaat in de VS op 14 april in première. In Nederland is de serie een dag later, op 15 april, te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar