Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Cast première Game of Thrones seizoen 8

/
/

De premièredatum van Game of Thrones seizoen 8 komt steeds dichterbij en we hebben nog steeds geen trailer gezien. We moeten het voorlopig doen met foto’s, een mini fragment in een HBO promo en ander nieuws zoals het volgende; de cast van de eerste aflevering van het achtste seizoen is online verschenen.

Deze namen keren terug in de seizoenspremière

In de eerste aflevering van seizoen 8 keren de volgende personages terug, waaronder belangrijke cast leden zoals Lena Headey, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Peter Dinklage en Gwendoline Christie.

Naast deze bekende namen keren ook kleinere rollen terug in de seizoenspremière, zoals Ben Crompton (Edd Tollett), Kristopher Hivju (Tormund), Joe Dempsie (Gendry), Gemma Whelan (Yara Greyjoy) en Daniel Portman (Podrick Payne).

Twee verrassingen

Dit klinkt niet zo heel spannend, maar tussen al deze namen staat ook nog twee verrassingen. Dit zijn Lino Facioli in de rol van Robin Arryn en Tobias Menzies als Edmure Tully, wie we beide voor het laatst hebben gezien in seizoen 6.

Lino Facioli als Robin Arryn
Tobias Menzies als Edmure Tully

En Michiel Huisman dan?

Helaas staat Michiel Huisman (Daario Naharis) niet tussen deze namen, dus of we hem ooit nog terug gaan zien in Game of Thrones… Wat denken jullie?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar