Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Het laatste seizoen van Game of Thrones is vanaf 15 april te zien in Nederland

/
/

Na bijna anderhalf jaar wachten is het zover. Het aftellen naar het laatste seizoen van Game of Thrones is begonnen. Op 15 april start het laatste en achtste seizoen in Nederland, een dag na de start in Amerika. Dit werd afgelopen nacht bekendgemaakt voorafgaand aan de première van HBO serie True Detective.

Teaser

Bekijk hieronder de nieuwste teaser video met de duistere titel “The Crypts of Winterfell”:

Alleen bij Ziggo

In Nederland is Game of Thrones exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL. De eerste aflevering van seizoen 8 is vanaf 15 april 2019 te zien, een dag na de start in Amerika. Iedere week volgt een nieuwe aflevering. Ga naar ziggo.nl/got voor meer informatie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar