Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

HBO maakt vanavond uitzenddatum Game of Thrones seizoen 8 bekend

/
/
Daenerys en Jon
Daenerys en Jon

We weten dat het laatste seizoen van Game of Thrones ergens in april in première gaat, maar wanneer precies dat weten we nog niet. Hier komt vanavond echter verandering in. Voorafgaand aan de première van een andere HBO serie (True Detective, aanrader!) wordt de exacte premièredatum van seizoen 8 bekend gemaakt. Dit liet HBO weten via de volgende tweet:

Of we naast de premièredatum ook een trailer kunnen verwachten durf ik niet te zeggen. Het kan ook zo zijn dat HBO wacht tot de Super Bowl (zondag 3 februari), zoals ze afgelopen jaar ook deden met de trailer voor het tweede seizoen van Westworld. We gaan het zien.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar