Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Naomi Watts in spin-off Game of Thrones

/
/

Naomi Watts
Naomi Watts bij het Cannes film festival. Foto: Georges Biard [CC BY-SA 3.0]
Na lang onderhandelen heeft Naomi Watts een hoofdrol te pakken in één van de Game of Thrones spin-offs die momenteel in ontwikkeling zijn.

Een naam heeft de HBO-prequel nog niet, maar volgens George R.R. Martin wordt dat misschien wel Game of Thrones: The Long Night. De spin-off speelt zich duizenden jaren voor Game of thrones af en gaat over ‘het verval van de wereld van de Gouden eeuw van de Helden tot het donkerste tijdperk’.

Over het personage van Naomi Watts willen de makers nog weinig kwijt, behalve dat ze een ’charismatische socialite gaat spelen die een duister geheim verbergt’. Personages uit de oorspronkelijk serie zullen niet te zien zijn in de spin-off.

Meer spinoffs

Dit project is een van de vijf Game of thrones spin-offs waar momenteel aan wordt gewerkt. Of deze andere vier ook doorgaan, is nog niet bekend. De opnames voor de spin-off met Naomi Watts beginnen in 2019 en de verwachting is dat de serie niet eerder dan 2020 in première zal gaan.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar