Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fire and Blood, het nieuwste boek van George R.R. Martin

/
/

Fire and BloodFire and Blood, het nieuwste boek van George R.R. Martin ligt vanaf deze week in de boekhandel. Helaas, het is geen The Winds of Winter, maar dit boek maakt het wachten op het lang verwachte zesde deel uit de Song of Ice and Fire serie en het achtste seizoen van Game of Thrones een stuk dragelijker.

Dit nieuwe boek van Martin gaat over de geschiedenis van de Targaryens en is een heel ander boek dan de boeken uit de A Song of Ice and Fire serie. Dit komt omdat het een geschiedenisboek is over de fictionele wereld Westeros, geschreven vanuit het perspectief van aartsmaester Gyldayn.

Fire and Blood is ontstaan tijdens het werk aan het boek World of Ice and Fire. George R.R. Martin had namelijk zoveel verhalen over de geschiedenis van zijn fictieve wereld die hij wilde vertellen, wat uiteindelijk is uitgegroeid tot Fire and Blood.

Zoals ik hierboven al benoemde is het boek geschreven vanuit het perspectief van aartsmaester Gyldayn, echter komen er ook andere perspectieven aan bod. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van rechtbankdocumenten en fictieve herinneringen waarmee Gyldayn probeert te achterhalen wat er precies is gebeurt.

De originele Engelse versie van Fire and Blood is sinds deze week te koop. De Nederlandse vertaling, Vuur en Bloed, komt op 29 november uit.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar