Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Wassenbeeld voor Michiel Huisman in Madame Tussauds Amsterdam

/
/
Foto: Marc de Groot

Michiel Huisman is niet meer weg te denken uit de tv- en filmwereld. Wij kennen hem vooral door de vertolking van Daario Naharis in Game of Thrones, maar hij speelde bijvoorbeeld ook in de films The Age of Adeline en 2:22. Hiermee steeg zijn populariteit, ook onder de bezoekers van Madame Tussauds Amsterdam. Zijn succesvolle carrière en zijn aanwezigheid in de lijst van meest aangevraagde beelden was voor Madame Tussauds de reden om hem in was te vereeuwigen.

Als enige Nederlandse mannelijke acteur schittert Michiel vanaf 4 oktober in de zogenaamde ‘VIP Gala Party’ naast andere wereldberoemde sterren als George Clooney en Ryan Gosling.

Alle beelden die in Madame Tussauds staan, worden handgemaakt in studio’s in Londen. Na de opbouw van het beeld in klei wordt een mal gemaakt waarin de was wordt gegoten. Echte hoofdharen worden stuk voor stuk aangebracht en voor het opbouwen van de huidskleur worden talloze lagen verf en tinten aangebracht. In totaal werken er rond de 25 personen aan een beeld en het duurt ongeveer negen maanden voordat het af is en onthuld kan worden.

Michiel Huisman: “Mijn wassenbeeld lijkt zo ongelofelijk erg op mij… echt een bizarre ervaring! En wat een eer om toegevoegd te worden aan de collectie van Madame Tussauds Amsterdam. Het wordt vast gezellig met Clooney en Gosling!”

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar