Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Tentoonstelling Unseen Westeros

/
/
Unseen Westeros
Unseen Westeros

De afgelopen 7 jaar hebben we veel van de locaties uit George R.R. Martin’s wereld kunnen zien in Game of Thrones. Echter, het grootste deel van zijn wereld hebben we nog niet gezien.

Binnenkort heb je de kans om dit onontdekte deel van de wereld van Ice and Fire te bekijken. 40 artiesten die meegewerkt hebben aan de serie hebben hun handen ineengeslagen om dit te illustreren en willen het aan de wereld laten zien tijdens een grote tentoonstelling in Berlijn: Unseen Westeros.

Het samenstellen van de tentoonstelling heeft drie jaar geduurd, bestaat uit 80 nieuwe en niet eerder vertoonde scènes en wordt gesteund door George R.R. Martin. En nu het allermooiste; de tentoonstelling is niet commercieel en daarom voor iedere fan gratis te bezoeken.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van de tentoonstelling.

Update (29-10-2018): bekijk de making-off video’s hier.

Steun dit gave project!

Zoals we hierboven al schreven is de tentoonstelling niet commercieel. De betrokken artiesten hebben de afgelopen drie jaar aan hun scènes gewerkt zonder hier voor betaald te krijgen. Om de kosten van deze tentoonstelling te kunnen dekken zijn ze daarom een Kickstarter-campagne begonnen. Wil je dit gave project steunen? Dat kan hier.

De tentoonstelling is van 23 t/m 27 januari 2019 te zien in ‘The Umspannwerk in Reinickendorf’ in Berlijn. Voor meer informatie check de website, de gratis kaarten kan je hier bestellen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar