Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Schotse eiland Skye mogelijke locatie voor spin-off

/
/
Skye
Scotland Skye cliffs | Foto: Wikimedia by Wojsyl

Zoals jullie weten heeft HBO een pilot aangevraagd van de allereerste Game of Thrones spin-off. De opnames voor deze pilot starten vermoedelijk gelijk met de première van het achtste en tevens laatste seizoen van Game of Thrones.

Ondanks dat deze naamloze spin-off nog opzoek is naar een regisseur en cast lijkt de eerste opnamelocatie het Schotse eiland Skye te zijn. Het eiland schijnt onlangs bekeken te zijn als mogelijk locatie voor actie- en landschapshots.

Game of Thrones: The Long Night

De spin-off speelt zich 10.000 jaar voor Game of Thrones af en gaat deze over hoe Westeros na de Age of Heroes (een relatief vredig tijdperk) in zwaar weer terecht kwam. De spin-off heeft nog geen officiële titel, maar volgens George R.R. Martin zou dat misschien wel Game of Thrones: The Long Night kunnen gaan worden…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar