Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Première Game of Thrones seizoen 8 in eerste helft 2019

/
/
Nicht’s King in Hardhome

Nieuws rondom Game of Thrones is schaars sinds de opnames voor het achtste seizoen zijn afgerond. Op de première moeten we ook nog een tijdje wachten. De enige officiële bevestiging die we hadden was dat deze in 2019 zou zijn… tot vandaag.

Gister sprak HBO’s programming president Casey Bloys tijdens een persconferentie van de Television Critics Association in Beverly Hills. Daar vertelde hij dat Game of Thrones seizoen 8 in de eerste helft van komend jaar wordt uitgezonden. Dit past in de populaire voorspelling dat de serie terugkeert naar zijn originele première slot in maart/april.

Spinoffs

Wat de spin-off van Jane Goldman betreft; Bloys ontkende dat de pilot in oktober gefilmd gaat worden. Hij gaf aan niet te weten waar dit gerucht vandaan komt en dat ze nog steeds opzoek zijn naar een regisseur en cast. Hij verwacht dat de pilot rondom de première van seizoen 8 in productie zal gaan.

Wat denken jullie, gaat Game of Thrones terug naar zijn originele première slot in maart/april?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar