Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Pilot voor eerste Game of Thrones spin-off een feit!

/
/

HBO heeft een pilot aangevraagd van de allereerste Game of Thrones spin-off. Er is nog niet veel informatie bekend, maar HBO heeft enkele details bekend gemaakt in een persbericht. Deze beschrijven de setting van de spin-off en, wellicht belangrijker, de showrunner!

Volgens The Hollywood Reporter speelt de pilot zich duizenden jaren voor Game of Thrones af en gaat deze over hoe Westeros na de Age of Heroes (een relatief vredig tijdperk) in zwaar weer terecht kwam. Slechts met één zin gaat HBO in op de specificaties van de pilot:

‘Only one thing is for sure: from the horrifying secrets of Westeros’ history to the true origin of the White Walkers, the mysteries of the East to the Starks of legend… it’s not the story we think we know.’

De Age of Heroes is de periode in de geschiedenis van Westeros waarin er vrede was gesloten tussen de First Men en de Children of the Forest. Deze laatste groep heeft toen de First Men voor het eerst Westeros binnenvielen de White Walkers gecreëerd. Dit verhaal en de gevolgen lijken, na deze plotline, toch minder zwart-wit dan we wellicht dachten. De “Starks of legend” zou dan terug kunnen verwijzen naar Bran de Builder, verantwoordelijk was voor de opbouw van de Wall.

The Hollywood Reporter meldt ook dat Jane Goldman samen met George R. R. Martin aan de pilot gaat werken. Goldman zal de pilot schrijven en krijgt de credit van showrunner, een rol die David Benioff en Dan Weiss bij Game of Thrones speelden. Goldman was onder andere medeverantwoordelijk voor de scripts van de Kingsman-films, X-Men: First ClassX-Men: Days of Future Past, en Stardust.

De pilot is besteld en dat betekent dat dit nog maar misschien het begin is van een hele nieuwe serie die zich afspeelt in het universum van Westeros. Wij kijken heel erg uit naar wat het gaat worden en hopen zo spoedig mogelijk meer te kunnen melden!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar