Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones met Zevenmijlslaarzen

/
/

Nog een jaar… Dat is wel erg lang voordat het nieuwe seizoen er is. Wat moeten de fans tot die tijd in vredesnaam doen? Dan maar Westworld gaan kijken, of hopen dat de Amazon serie over Lord of the Rings een beetje leuk wordt? Niets ervan! Wij gaan gewoon opnieuw genieten van de eerste seizoenen van Game of Thrones – in sneltreinvaart.

In het nieuwe project dat wij met onze podcast uitvoeren, genaamd Project Zevenmijlslaarzen, stappen we met rasse schreden door de eerste vijf seizoenen van GoT heen. Beginnend met de eerste der eersten (Winter is Coming) en vaart makende richting de aflevering waar iedereen zijn hoofd verloor (Baelor) hebben we de afgelopen maanden al twee podcasts opgenomen met gloednieuwe recaps van oude afleveringen.

Dit is dan ook het ideale moment om te beginnen met kijken van Game of Thrones. Iedereen kent wel iemand die nog nooit Game of Thrones heeft gezien, en zelfs een beetje bang is om eraan te beginnen; die zeven seizoenen kunnen erg intimiderend overkomen. Dus heb jij een vriend of vriendin die lijdt aan GoT-fobie? Vertel diegene dat het team van Een Fris en Vurig Liedje klaar staat om te helpen bij het onthouden van de namen van al die mannen met baarden.

Speciaal voor deze Game of Thrones maagden is alles spoilervrij! Dus neem vooral je vriendje, vriendinnetje, buschauffeur of boekhouder mee in dit avontuur zodat volgend jaar iedereen tijdens de lunch mee kan praten over de nieuwste aflevering van seizoen 8 en de podcast die wij natuurlijk voor jullie zullen maken. .

Instappen:

Doorstappen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar