Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een nieuw boek van George R.R. Martin

/
/

George R. R. Martin tijdens de 2013 San Diego Comic Con

Update: Fire and Blood verschijnt op 20 november in Nederland, België, Amerika, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Mexico en Polen.

Er is meer nieuws bekend over het nieuwe boek van George R.R. Martin, schrijver van de A Song of Ice and Fire-serie. Helaas gaat het niet om The Winds of Winter, maar wel om een boek dat gaat over de geschiedenis van Westeros. Fire and Blood, het eerste deel met een geschiedenis van House Targaryen, zal ergens in de herfst verschijnen. Wanneer precies verschilt per land.

Fire and Blood zal dus uitgegeven worden in twee delen en zal gaan over de geschiedenis van de Targaryens, van Aegon’s conquest tot de dood van de Mad King, Aerys Targaryen. Delen van het boek zijn al gepubliceerd in andere bundels met andere auteurs, als korte verhalen. Check de cover hier beneden!

Fire and Blood book George R.R. Martin cover German (expected)
De verwachte cover van de Duitse versie van Fire and Blood, Volume 1

Het boek komt in Duitsland (waarschijnlijk) op 12 november uit. Op de website van de Duitse tak van de uitgever Random House verscheen deze informatie samen met de verwachte cover, maar deze pagina is inmiddels offline. Het Britste Book Depository, geen officiële bron, noemt echter 4 oktober als releasedatum. Dit is mogelijk, aangezien er een vertaling gemaakt zal moeten worden waar tijd in gaat zitten. Wat het precies gaat worden is onduidelijk, maar het ziet ernaar uit dat we dit jaar nog een nieuw boek kunnen verwachten!

Ren jij naar de winkels zodra Fire and Blood, Volume 1 in de schappen ligt? Of blijf je liever geduldig wachten op The Winds of Winter?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar