Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Schrijvers Game of Thrones aan de slag bij Star Wars

/
/

Weiss and Benioff

David Benioff en D.B. Weiss, de voor ons bekende showrunners van Game of Thrones, zullen samen aan de slag gaan met een serie nieuwe films die zich afspeelen in het universum van Star Wars. Dit is vandaag bekend gemaakt op de website van de franchise. De nieuwe films zullen losstaan van de Skywalker-saga die volgend jaar eindigt met episode IX, en ook van de in december aangekondigde trilogie die regisseur Rian Johnson gaat maken.

“David and Dan are some of the best storytellers working today,” zegt Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm. “Their command of complex characters, depth of story and richness of mythology will break new ground and boldly push Star Wars in ways I find incredibly exciting.”

“In the summer of 1977 we travelled to a galaxy far, far away, and we’ve been dreaming of it ever since,” zeggen Benioff en Weiss in een statement. “We are honoured by the opportunity, a little terrified by the responsibility, ans so excited to get started as soon as the final season of Game of Thrones is complete.”

Het kan dus nog even duren voor ze beginnen, maar de kwaliteit die ze geleverd hebben bij Game of Thrones overbrengen naar het Star Wars-universum lijkt me een goede stap. Hoewel we ons af kunnen vragen wanneer het stopt met aankondigingen voor nieuwe Star Wars-films, kijk ik uit naar hun toevoeging! Over releasedata is nog niks bekend. Denk jij dat het een goede keuze is van Lucasfilm?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar