Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Laatste seizoen Game of Thrones in 2019

/
/

Ook al waren de vermoedens groot, en was het al bevestigd door andere media: nu heeft HBO ons definitief uit de droom geholpen. Er komt GEEN Game of Thrones uit in 2018. Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones komt uit in 2019. 

Een klein lichtpuntje voor 2019…

Waarom kan dit ook positief zijn? Als het laatste seizoen wel dit jaar uit zou komen, zou Game of Thrones dit jaar definitief klaar zijn. Nu mogen we nog een jaartje extra heerlijk in spanning afwachten tot het volgende seizoen in 2019… Ondanks dit hele kleine lichtpuntje gaan wij stilletjes in een hoekje huilen, wachtend op het laatste seizoen. 😉 Welk gifje past hier weer goed bij? Deze natuurlijk:

via GIPHY

Niet het einde van de wereld

EEN HEEL JAAR GEEN GAME OF THRONES!1!! Het is niet het einde van de wereld. (Nog niet.) We vragen ons daarom af: hoe ga jij dit jaar overleven zonder Game of Thrones? Tips zijn welkom! 😉

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar