Winactie: Game of Thrones Cluedo

Ter gelegenheid van de release van de Game of Thrones seizoen DVD en Blu-ray (lees onze recensie hier) organiseren wij een winactie. We mogen namelijk een exemplaar van Game of Thrones Cluedo weggeven!

Deze versie van het klassieke mysterieuze raadselspel Cluedo is helemaal in stijl van Game of Thrones en bestaat uit een dubbelzijdig speelbord met aan de ene kant Meereen en aan de andere kant de Red Keep. Elk met negen kamers zoals de Temple of the Graces, de Dragon Catacombs en uiteraard de Throne Room. In totaal zijn er twaalf verdachten, waaronder Daenerys, Grey Worm en Jamie Lannister en wapens als de Crossbow, Poison Vial en Battle Axe.

Wat moet je doen om dit spel te winnen? Simpel; stuur een mailtje met daarin je naam, telefoonnummer en adres naar prijsvraag@winteriscoming.nl. Meedoen kan tot en met vrijdag 22 december 2017. De winnaar krijgt in de week na kerst bericht.