Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 7 DVD & Blu-ray

/
/

Winter is here! Vanaf vandaag liggen de DVD en de Blu-ray van Game of Thrones seizoen 7 in de winkels. Dus als jij het al tijd vindt om alles wat er dit jaar gebeurd is op te halen, of als je alles gewoon nog een keer wil zien, dan is dit het moment om nog een leuk presentje voor jezelf voor onder de boom te scoren.

De DVD-box is wat minder gevuld dan we gewend zijn, omdat het zevende seizoen minder afleveringen had dan vorige seizoenen. De zeven afleveringen staan verspreid over vier discs en natuurlijk is elke aflevering voorzien van audiocommentaar van de cast en crew.

Naast het audiocommentaar zijn er nog twee interessante bonus features te vinden in het pakket:

  • From Imagination to Reality: Inside the Art Department

In deze tweedelige feature is het woord aan production designer Deborah Riley en haar art department. We krijgen een exclusief kijkje achter de schermen bij het creëren van de nieuwe sets van seizoen 7, waaronder de Dragonpit en Highgarden.

  • Fire & Steel: Creating the Invasion of Westeros

In deze interessante feature wordt de tijd genomen om samen met cast en crew te kijken naar hoe enkele (fan favourite) momenten uit het zevende seizoen gemaakt zijn. In deze half uur durende feature vond ik vooral de eerste confrontatie tussen Dany en het leger van de Lannisters erg tof om te zien.

Ik zal er geen geheim van maken dat ik de komende week weer enkele uren voor de televisie te vinden ben. Ben jij ook enthousiast geworden? De DVD en de Blu-ray zijn vanaf nu te koop en ook makkelijk online te bestellen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar