Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Lena Headey (Cersei Lannister) komt naar Dutch Comic Con

/
/
Lena Heady als Cersei Lannister in Game of Thrones

Actrice Lena Headey, Cersei Lannister in Game of Thrones, komt naar Nederland! Ze is komende 18 en 19 november een ‘special guest’ op de wintereditie van Dutch Comic Con in Utrecht.

UPDATE (17-11): Lena Headey blaast Dutch Comic Con op het laatste moment af.

Voor zover wij weten is het de eerste keer dat zo’n grote naam als Lena Heady in Nederland is voor Game of Thrones-fans. We hebben eerder wel acteurs Liam Cunningham (Davos Seaworth) en Maisie Williams (Arya Stark) in 2013 geïnterviewd. Daarnaast zagen we in 2015 Michiel Huisman (Daario Naharis) met Daniel Portman (Podrick Payne) op de rode loper van Game of Thrones-exhibition in Amsterdam. Maar een grote naam als Lena Heady is een grote verrassing. We zijn als fan dan ook erg blij dat (eindelijk) een van de hoofdrollen naar Nederland komt.

Meet and greet met Lena Headey

Het is nog niet bekend of ze een lezing houdt of dat ze aanwezig is voor een Q&A. Wél is bekend dat ze handtekeningen uitdeelt en in de photobooth staat op Dutch Comic Con. Het is echter niet goedkoop. Naast het toegangskaartje van €20 kost de ‘meet and greet’ namelijk €45. Kaarten voor de photobooth zijn beperkt, dus je moet snel zijn om ze te bestellen.

Update 03-11: Lena Heady geeft ook Q&A’s tijdens Dutch Comic Con. Dat bevestigt de organisatie. Komende week zal het programma bekend worden gemaakt. 

Naast Lena Heady staan ook Jared Gilmore (Once Upon A Time) en Lotte Verbeek (Outlander) op het programma. Meer weten over Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht? Check de website.

Ga jij naar Dutch Comic Con voor Lena Heady? We zien graag je reactie!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar