Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Lena Headey blaast op laatste moment Comic Con af :-(

/
/

“Girls gotta work”, zegt Lena Headey (Cersei Lannister) in een video op de facebookpagina van Dutch Comic Con. Ze is op het laatste moment opgeroepen naar de set van Game of Thrones om te filmen dit weekend. Daarom komt ze helaas niet meer naar Utrecht. Tot grote spijt van Lena Headey, de organisatie en alle Game of Thrones-fans natuurlijk.

Onverwachtse afzegging

Alles lag voor de actrice klaar om naar de wintereditie van Dutch Comic Con te komen. “Vliegtickets waren geboekt, het hotel was gereserveerd en de vragen voor de Q&A lagen klaar”, schrijft Dutch Comic Con op Facebook.

Dat Lena Headey dit weekend moet filmen voor Game of Thrones was niet gepland. Haar verplichtingen zijn zo onverwacht dat Dutch Comic Con de afzegging pas vandaag kan bekendmaken.

Lena Headey: “Jammer dat ik er niet bij kan zijn”

Lena Headey zegt het zelf ook erg jammer te vinden dat ze er niet bij kan zijn. Ze zegt in de video dat het haar erg spijt. Ze wenst alle fans desalniettemin een ‘wicked’ weekend op Dutch Comic Con. Headey hoopt er volgend jaar wel bij te kunnen zijn.

De organisatie neemt contact op met iedereen die kaartjes heeft gekocht voor de meet & greet.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar