Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones Concept Artist binnenkort in Utrecht

/
/

Recent werd bekend dat Lena Headey, die wij beter kennen als Cersei Lannister, te gast zal zijn op de wintereditie van Dutch Comic Con. Naast Lena komen er echter meer belangrijke namen naar ons kikkerlandje. Zo is concept artist Martin Rezard op 16 december te vinden in Utrecht, bij het Echo Base Con in de Kinepolis Jaarbeurs.

Martin Rezard komt naar Echo Base Con vanwege zijn werk aan de Star Wars-saga, waar hij al sinds Attack of the Clones bij betrokken is. Naast de bekende reeks van Lucasfilm heeft Rezard nog aan veel meer projecten gewerkt, waaronder The MatrixGuardians of the Galaxy en Game of Thrones! Hij is bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor de look van de White Walkers.

Tijdens Echo Base Con zal Rezard in een panel zitten samen met Jake Lunt Davies, ook een ontwerper. Hierin zal het vooral over Star Wars gaan, maar er komen ongetwijfeld meer punten uit zijn carrière naar voren en er is ook ruimte om vragen te stellen. Ook buiten het panel kunnen fans een praatje met Rezard maken. Daarnaast is er een signeersessie, waarvan de opbrengst naar UNICEF zal gaan.

Echo Base Charity Con is een Star Wars-event wat gehouden wordt in de Kinepolis Jaarbeurs, op 16 december. Tijdens het evenement zijn er gasten aanwezig, zijn er speciale filmvertoningen en is er ook aandacht voor merchandise en andere speciale activiteiten. De opbrengsten van het Con gaan naar UNICEF via Star Wars: Force for Change.

Ben jij er 16 december ook bij?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar