Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig Liedje genomineerd voor podcastprijs

/
/

Tot onze grote verbazing is Een Fris en Vurig Liedje genomineerd voor de Nederlandse podcastprijs! Een enorme eer waar wij absoluut niet op hadden gerekend, maar nu de nominatie binnen is willen we natuurlijk wel winnen.

In februari 2016 maakten wij de eerste pilotaflevering van de enige Nederlandstalige podcast over Game of Thrones, niet omdat het moest maar omdat het kon. Enorme fans van Game of Thrones waren wij alledrie al, maar Sicco was degene die al ‘die hard’ fan van podcasts was. Dus waarover maak je dan een podcast? Dat lijkt ons helder, over de beste serie die op dit moment gemaakt wordt.

De prijs wordt uitgereikt op de podcastmakerdag, een dag voor en door podcastmakers en -liefhebbers. Aldaar vindt onder de aanwezigen een stemming plaats teneinde de winnende podcast aan te wijzen. Kom dit weekend om voor ons te stemmen. Wij zullen er ook zijn natuurlijk om luisteraarsvragen te beantwoorden, wellicht doen we dat zelfs wel met de microfoon er bij!

We zijn overweldigd door deze nominatie en alle goede berichten die wij naar aanleiding hiervan ontvingen en willen iedereen hier hartelijk voor bedanken. Ondanks dat het volgende seizoen nog even op zich laat wachten, zullen wij de microfoons niet te lang in het vet zetten en keren wij snel terug om onze nominatie en hopelijk ook de prijs eer aan te doen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar