Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Rechtvaardigheid van de Koningin

/
/

Lange scènes met veel dialoog, Een Fris en Vurig Liedje smult ervan. Het was de grote aflevering waar we al meer dan zes seizoenen op wachten: Dany en Jon ontmoeten elkaar; en echt gezellig wilde het niet worden. Gelukkig is Tyrion een beter smeermiddel tussen ijs en vuur dan dat hij een geweldig militair strateeg is.

Deze week beantwoorden we de vraag van Winteriscoming.nl wat er precies achter de uitspraken van Carice, sorry Melissandre, ligt. Wat weet zij van de geschiedenis van Varys, waarom gaat ze Westeros verlaten en waarom denkt ze dat ze er uiteindelijk haar dood zal vinden? Spannende theoriën, en wat heeft de lang vergeten Quaithe er mee te maken?

In de plaats van de pas getrouwde Sander schuift deze week oude bekende Joyce weer aan en het is duidelijk dat ze theorieën heeft opgespaard. We bespreken wat drakenbloed betekent voor het verhaal, het gevaar van een restje lipgloss en de impact van de woorden van Olenna op de liefde tussen broers en zussen Lannister in de nieuwste aflevering.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar