Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Oosthorloge

/
/

Was het een teleurstelling dat Bronn en Jamie met harnas en al uit het water kropen in de eerste scène? Dat ze niet gevangen genomen werden of opgegeten? Wij denken van wel. Maar de rest van de aflevering maakte een hoop goed! Eastwatch mensen! Eastwatch!

Een ingewikkelde verhaallijn was het zeker maar wij hebben de belangrijkste zaken eruit gehaald. Want wat zei Gilly nu voordat Sam er doorheen begon te kakelen? Wij zochten het uit voor Winter is coming. Wat is nu de reden dat Jorah de halve wereld heeft rondgereisd met een huidziekte? Esther heeft een idee. Hoe kennen de dappere strijders in het Noorden elkaar nu eigenlijk? Er is een infographic!

Oude, hele oude, voorspellingen kwamen uit deze week en de comebacks waren prachtig! Uiteraard leverde deze aflevering veel stof voor nieuwe voorspellingen. Welke? Daarvoor luister je Fris en Vurig liedje!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar