Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De Oorlogsbuit

/
/

Game of Thrones gaat het wilde westen in! De geweldige veldslag in deze aflevering heeft alle ingrediënten van een spaghettiwestern. Een goudtransport wordt overvallen door een bende joelende indianen in een landschap dat wel erg veel weg heeft van Monument Valley. Alleen de vuurspuwende draak viel een beetje uit de toon. Maar zat er wel goud in die koetsen? Heeft Dany per ongeluk al het eten verbrand dat ze zelf goed had kunnen gebruiken voor haar eigen leger?

Behalve al het geweld in het Wilde Westen moeten we het ook even over de familie Stark hebben. Sansa wordt eindelijk herenigd met haar broertje en zusje maar de één zegt dat ‘ie een kraai is’ en de ander ‘is niemand’. Je hebt van die families… We bespreken ook in opdracht van Winteriscoming.nl uitgebreid de dolk die zijn herintrede doet, wellicht gaat dit uit de klauwen gewassen broodmes nog een grote rol spelen in de Lange Nacht.

Waarom komt die Lange Nacht er juist nú aan? Wat is de deal met die Night’s King? Zijn de Cornetto’s op aan de andere kant van de muur? Sicco geeft inzicht in de oorspong van White Walkers en hun relatie met de Children of the Forest, die blijkbaar behalve graancirkels ook erg goed zijn in het maken van gedetailleerde portretten van White Walkers op de muren van grotten.

Verder heeft speciale gast Anna-Luna zo haar ideeën over hoe het afloopt met Jamie (en Dany), misschien zit er wel een romance in. Luister deze week weer voor dit alles, én hoe Guido zijn stelling verdedigt dat dragonglass eigenlijk drakenpoep is.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar