Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Achter de muur

/
/

De op een na laatste aflevering van het seizoen begint met een flinke avondvierdaagse achter de muur. Zoals we dit seizoen gewend geraakt zijn, gebeurt er weer ontzettend veel in deze aflevering. Zo zetten de Westerolympics zich voort met speerwerpen met bewegend doel, diep-ijszeeduiken en een marathon. Tevens is er weer een mooi stukje zusterliefde te bespeuren in Winterfell en wat is er in godensnaam aan de hand in het vooronder van Jon en Dany.

Vanwege het treurige drakennieuws wordt Sander toch feestelijk getrakteerd op een Gulden Draak, want in het dodenzwembad (de deadpool die een Fris en Vurig liedje organiseert) heeft hij voorspeld dat Viserion dood gaat in deze aflevering. Verder geeft Guido een verhandeling over wat een ijsdraak nu eigenlijk spuwt en probeert hij de vraag te beantwoorden of dit ook genoeg is om de muur omver te krijgen. Overigens is de theorie dat Viserion drakenglas poept nu volledig van tafel. De huidige hypothese is dat het cornettos zijn, gezien de draak zijn nieuwe aard. Op het eerste gezicht lijkt het dat Arya de boel lekker aan het opruien is, maar toch kunnen wij onze vinger nog niet geheel op de zere plek van het plot dat gaande is in Winterfel leggen. De verwachting is dat Arya geen gezichtsverlies wil lijden en Pinkje keihard om de tuin cq. het Godenwoud aan het leiden is.

Al met al een overvolle aflevering, waar volgens ons toch wel een klein “GoT-randje” van af gevallen is, ondanks de prachtige beelden, de vette actiescènes en het feit dat Viserion is overgelopen naar de koude kant. Voor dit en meer luister je naar de nieuwe aflevering “Achter de muur” van een Fris en Vurig liedje, de enige Nederlandstalige podcast over Game of Thrones.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar