Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

“Weeks ahead” trailer Game of Thrones seizoen 7

/
/
Screenshot “weeks ahead” trailer seizoen 7 Game of Thrones

HBO heeft een nieuwe trailer van Game of Thrones seizoen 7 uitgebracht tijdens Comic Con in San Diego. Op YouTube noemt HBO het ook wel een ‘Weeks Ahead Comic Con Preview’. Of dit gaat om alleen de tweede aflevering of meer, dat is niet bekend.

Let op: deze blog kan spoilers bevatten voor seizoen 7. 

Volgens andere filmpjes die fans hebben geüpload op YouTube zou het gaan om een trailer van aflevering twee, maar volgens mij zien we veel meer dan één aflevering.

Zo zien we het leger van de Lannister’s marcheren, Jon zich zorgen maken om een te klein leger tegen de ‘white walkers’ (maar dat was ook al in de eerste aflevering), Cersei op de troon en Euron worden onthaald in King’s Landing (alsof hij al een oorlog heeft gewonnen). Uiteraard zien we ook Daenerys in de trailer op Dragonstone, maar nu ook met Melisandre. En ze zegt dat ze gelooft dat Daenerys een belangrijke rol te spelen heeft (net als de anderen…). Spannend!

Krijgen jullie ook al zo’n zin in de rest van het seizoen? Als je meer wil zien van de Game of Thrones-acteurs in een panel tijdens Comic Con kan ik dit filmpje aanbevelen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Super veel zin in de volgende afleveringen! Ben ook erg benieuwd wanneer John herenigd wordt met zn andere half broer ( neef) en wanneer hij erachter komt van wie hij het kind is. En of de draken dan anders op hem reageren. Ik heb aflevering1 gezien helaas wel zonder ondertiteling.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar