Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Wat gaan we beleven in seizoen zeven?

/
/

Met nog een week te gaan zijn de makers van Een Fris en Vurig liedje in de microfoon gekropen om elkander en de luisteraar te overspoelen met voorspellingen en theorieën. Dit keer met Esther als extra gastvrouw. Saillant kennismakingsdetail over Esther, haar kat heer Khaleesi.

De klokken van een of andere vreemde sept, daar de Sept van Baelor niet langer een optie is, kunnen geluid! Eindelijk voelt Guido zich gesterkt in zijn langgeleden voorspelde vervolgscenario van Arya, namelijk dat ze aan het hoofd van een pak wolven ten strijde trekt. Er is bewijs, Sander legt het uit. Een belangrijke verhaallijn uit het boek, die in de serie ook belangrijk lijkt te worden, over Azor Ahai wordt in deze afleveringen verder toegelicht. Er zijn vele theorieen wie “de beloofde prins”, volgens Esther heeft Ser Pounce (Tommens kat) de beste papieren.

Ons team tijdens de opname
Ons team tijdens de opname

Kortom, een aflevering vol vermaak, prachtige theorieën en niet geheel onbelangrijke statistieken van het nieuwe seizoen. Luister en start het nieuwe seizoen op en top voorbereid! Uiteraard gaat een Fris en Vurig liedje ook tijdens het seizoen weer keihard aan de slag om de luisteraars wekelijks te voorzien van het nieuwste nieuw over de afleveringen van seizoen 7.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar