Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig liedje – Dondergeborene

/
/

Game of Thrones is weer helemaal terug! Na deze aflevering zijn we weer een paar Sand Snakes armer, een Direwolf rijker, zijn we afgevuld met de doorgewinterde survivor Hot Pie’s hete pie en besluit Theon dat hij toch een bange hond is. Lange gesprekken in kamers, seksscènes die een tikkeltje ongemakkelijk zijn en pure moordlust in de ogen van de opvolger van Ramsay Bolton – de immer stijlvolle Euron Greyjoy – maken GoT weer wat het was!

Na een grondige analyse door een medewerker van de overheid kunnen we ook de eerste resultaten van ons Dodenzwembad presenteren. Het lijkt er op dat Quiburn wel veilig zit daar naast de troon, maar dat er toch maar weinig vertrouwen is in de kansen van Cersei. Ook doen we een voorspelling over wie er volgende week zou moeten overlijden als je het aan de luisteraars van Fris en Vurig Liedje vraagt.

Ook deze week stuurde Winteriscoming.nl een vraag in, namelijk hoe we de ontmoeting tussen Nymeria (ja, het was er) en Arya moeten begrijpen. Sander en Guido denken net als de makers van de serie dat Nymeria gewoon niet te temmen is maar Sicco weet vrij zeker dat Benioff en Weiss het verkeerd begrepen hebben: Arya is gewoon niet meer wie ze was.

Voor antwoord op de vragen: Hoe heet die enorme kruisboog en kun je er een draak mee doden? Wat gaat er gebeuren als Davos en Melisandre elkaar weer zien? en Wat gaat Cersei doen met de gevangen zandslangen? luister je deze week:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar