Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Het Spinnetje a.k.a. Varys Special

/
/

Voor wie vaker naar onze podcast luistert zal het niet als verrassing komen dat wij er heilig van overtuigd zijn dat ‘A song of ice and fire’ helemaal om Littlefinger (Pinkje) en Varys (Spinnetje) draait. Vandaar ook deze tweede special, helemaal in het teken van de kale neet die alles weet, de man met de wijde mouwen, de Flash van Westeros: Varys (geen Lord).

We gaan in deze aflevering terug naar zijn roots (en stem) en proberen te achterhalen wat deze geheimzinnige fluisteraar beweegt. Want wat had hij ook alweer te maken met Illyrio Mopatis (in de serie een stuk bescheidener van formaat dan in het boek)? Waarom wilde hij zo graag de paardenfluisteraar van de ‘Mad King’ worden? Wilde hij Dany nu dood hebben of niet?

Speciaal voor de échte fans een fijne anderhalf uur zowel belachelijke als breinbrekende theorieën over Varys, natuurlijk ingebed in en een fatsoenlijk overzicht van de serie tot nu toe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar