Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

HBO werkt aan 4 Game of Thrones Spin-offs!

/
/

Nieuwe GoT teaser

Volgens Entertainment Weekly is HBO bezig met vier verschillende ideeën voor Game of Thrones spinoffs. Om welke ideeën het precies gaat is niet bekend, maar wel dat ondanks eerdere berichten David Benioff en Dan Weiss betrokken blijven. Samen met George R.R. Martin zullen ze als executive producers betrokken zijn bij de verschillende projecten.

Er worden momenteel vier projecten overwogen, bij twee in Martin persoonlijk betrokken. De ideeën voor deze projecten zijn afkomstig van Max Borenstein (Kong: Skull Island, Fox’s Minority Report); Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class) samen met Martin; Brian Helgeland (A Knight’s Tale, L.A. Confidential) en Carly Wray (Mad Men) met Martin.

Data wanneer we iets gaan zien van deze projecten zijn er nog niet. Het kan dus zijn dat we na afloop van Game of Thrones even moeten wachten op een nieuwe serie die zich afspeelt in de wereld van Martin.

Welk verhaal zou jij het liefst verfilmd zien en door welke van de bovenstaande schrijvers? Ik stem voor Robert’s Rebellion!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar