Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuwe promo Game of Thrones seizoen 7

/
/
Dany op een nieuwe, onbekende locatie

De finale van het Spel der Tronen lijkt steeds dichterbij te komen met de nieuwe promo die HBO vanavond gedeeld heeft via social media. Voor het einde van de maart zijn de fans getrakteerd op een nieuwe promo met Daenerys Targaryen, Jon Snow en Cersei Lannister. Terwijl Jon in Winterfell plaatsneemt en Cersei de Iron Throne bezet houdt, zien we Daenerys op een onbekende locatie. Wij denken wel een idee te hebben waar ze zou kunnen zijn, maar wat denken jullie?

Zelf nieuwsgierig geworden naar de promo? Klik dan maar snel verder!

https://www.youtube.com/watch?v=JxWfvtnHtS0

Het einde met de White Walker belooft misschien niet veel goeds voor de toekomst, maar wij vinden de hem in elk geval erg gaaf! Wanneer zouden we de eerste, echte trailer met beelden van seizoen 7 kunnen verwachten?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar