Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De eerste Game of Thrones seizoen 7 poster en premièredatum!

/
/

Poster? Lees ik dat nou goed? Jazeker! Normaal zouden we allemaal al helemaal in “winter is coming-sferen” zitten, omdat over een à anderhalve maand het nieuwe seizoen van Game of Thrones zou verschijnen. In het jaar van seizoen 7 is dit echter niet het geval, omdat we nog tot de zomer moeten wachten.

Maar er is ergens al wel ruimte om te beginnen met de hype. In Amerika verschenen er vorige week al twee teasers en nu is er ook een poster van seizoen 7! Aanschouw hem hier:

Game of Thrones seizoen 7 poster

Wat ik zelf op vind vallen, is dat hij visueel niet per se heel sterk is. We zien geen bebloede Jon Snow of een draak die opdoemt. Wel is het opmerkelijk dat ijs (Jon?) en vuur (Daenerys?) gecombineerd worden.

Helaas staat er ook nog geen premièredatum of premièremaand op de poster. Wanneer we dus officieel weer naar Game of Thrones kunnen gaan kijken, is nog niet bekend. Wel liet Liam Cunningham (Davos Seaworth) tijdens een interview weten dat hij dacht aan juli.

Zou deze poster slechts het begin zijn van een grote campagne, of moeten we het dit jaar doen met slechts een paar visuele omschrijvingen?

UPDATE: Vanavond is via Facebook bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen in première gaat op 16 juli! In Nederland is het dan dus al maandag 17 juli. Hoe vullen jullie het wachten tot dan in?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar