Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Mace en Olenna Tyrell in exclusieve verwijderde scène

/
/

olenna-tyrell

Er zijn weer exclusieve nieuwe beelden vrijgegeven van het zesde seizoen van Game of Thrones! Het gaat om een verwijderde scène uit de tweede aflevering, waarin Mace en Olenna Tyrell plannen maken om Cersei omver te werpen. In de scène beramen de twee Tyrells, die in een draagkoets door de straten van King’s Landing worden gedragen, plannen om Margaery en Loras uit de gevangenis te bevrijden. Klik snel verder om de scène te bekijken!

De scène zal, samen met drie andere verwijderde scènes en vele andere extra’s, te vinden zijn op de DVD en Blu-Ray van het zesde seizoen die inmiddels al verkrijgbaar is! Wij hebben nu alvast genoten van een keiharde Olenna Tyrell! Wat vonden jullie van de verwijderde scène?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar