Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 7 geruchten

/
/
Daenerys op weg naar Westeros
Daenerys op weg naar Westeros aan het einde van seizoen 6

De opnames van Game of Thrones seizoen 7 zijn nog niet begonnen, maar de eerste geruchten stromen inmiddels langzaam binnen.

Onze Engelstalige collega’s van Watchers on the Wall schreven gister over een interessant nieuwtje. Pas op, dit nieuwtje bevat SPOILERS!

Volgens betrouwbare bronnen zal Daenerys in het zevende seizoen te zien zijn bij de ‘Dragonpit’. In de boeken is dit een gigantisch oud gebouw in King’s Landing dat door de Targaryens gebruikt werd om hun draken te huisvesten. Nu zijn er nog slechts ruïnes van over.

De Romeinse ruïnes – Foto: Diego Delso, via WikiMedia

Volgens andere geruchten gaan er opnames voor seizoen zeven plaatsvinden bij de Romeinse ruïnes met de naam ‘Italica’ in Spanje. Deze plaats lijkt uitermate geschikt als ‘Dragonpit’, wat vinden jullie?

Als dit allemaal klopt betekend dit dat Daenerys komend seizoen arriveert in King’s Landing! Dat belooft veel goeds 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Dat was ook wel te verwachten aangezien ze in de seizoen finale van seizoen 6 al op de schepen zit en richting Westeros vaart! Ik verwacht dat in seizoen 7 nog wat oude rekeningen worden vereffend om vervolgens in seizoen 8 gezamenlijk de strijd aan te gaan met de “white walkers”.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar