Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Slechts zeven afleveringen en wachten tot zomer 2017

/
/
Daenerys op weg naar Westeros
Daenerys op weg naar Westeros

HBO heeft zojuist bekendgemaakt dat het zevende seizoen van Game of Thrones uit slechts zeven afleveringen bestaat. Iets waar wij al bang voor waren gezien eerdere uitspraken van producenten David Benioff en D.B. Weiss.

De opnames van het zevende seizoen starten later deze zomer en vinden plaats in Noord-Ierland, Spanje en IJsland. Aangezien de winter in Westeros is gearriveerd, vinden Benioff en Weiss het gepaster om de opnames hierop aan te passen. Als gevolg van dit besluit starten de nieuwe afleveringen van Game of Thrones ‎‬niet zoals we gewend zijn in de lente, maar in de zomer van 2017.

Beide heren hebben al eerder aangegeven dat het einde van de serie inzicht is. Ze zien een totaal van 73 uur, verdeeld over zeven afleveringen in seizoen zeven en zes afleveringen in seizoen acht, voor zich. HBO heeft nog niets bevestigd over een achtste seizoen, maar dit klinkt erg aannemelijk.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Komt het als een verrassing of zagen jullie het al aankomen?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar