Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones afgelopen na achtste seizoen

/
/
Daenerys en haar draken op weg naar Westeros
Daenerys en haar draken op weg naar Westeros

Eigenlijk wisten we dit al, maar nu is het officieel: Game of Thrones is afgelopen na het achtste seizoen. Dit heeft de nieuwe zendermanager van HBO tegen de Amerikaanse pers gezegd tijdens de Television Critics Association (TCA) press tour.

De beslissing is genomen door de bedenkers van de serie, David Benioff en D.B. Weiss. Die gaven onlangs al aan dat het einde van in zicht is en dat ze nog maar maximaal twee seizoenen zouden maken. HBO zelf gaf aan dat ze het liefst tien seizoenen hadden gemaakt, maar Benioff en Weiss wilde graag stoppen op het hoogtepunt. Iets waar ik me wel in kan vinden.

Na het nieuws dat het komende seizoen later begint en uit minder afleveringen zal bestaan weten we nu dus ook officieel dat het einde er aan zit te komen…

Spinoff

Gelukkig was er niet alleen negatief nieuws te voor Game of Thrones fans te melden tijdens de TCA tour. De gesprekken over een eventuele spinoff zijn begonnen. Concrete plannen zijn er nog niet, met het is goed om te horen dat er in ieder geval over gesproken wordt!

Wat zouden jullie graag als spin-off zien? Ik stem voor Robert’s Rebellion.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Jammer eigenlijk dat ze het nog uitsmeren over 2 seizoenen ipv dat ze er nog 1 superlang seizoen van maken.

    Het einde lijkt toch steeds meer te worden in de trant van ‘All men must die’.

    • Ik denk dat dat vooral komt door de tijd die ze nodig hebben voor de opnames. Als ze het samen zouden voegen moeten we nog zeker anderhalf tot 2 jaar wachten

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar