Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Seizoensfinale wordt langste aflevering Game of Thrones tot nu toe

/
/
Jon-Snow-liggend
Kit Harington als Jon Snow Credits: HBO / Helen Sloan

Ondanks het slechte nieuws dat het einde van seizoen 6 van Game of Thrones nadert, vertelt HBO ook leuk nieuws bij de bekendmaking van de titels en tijdsduur van de twee laatste afleveringen. De slotaflevering zal namelijk 69 minuten duren in plaats van de reguliere 60 minuten en wordt daarmee de langste aflevering van Game of Thrones tot nu toe! Let op: volgende alinea’s kunnen spoilers bevatten.

Als we kijken naar de titels van de twee laatste afleveringen, belooft het in ieder geval veel goeds! Aflevering 9 heet “The Battle of the Bastards”, waarschijnlijk vernoemd naar de strijd tussen Jon Snow en Ramsay Bolton die eraan zit te komen als we naar alle scènes van Ramsay en Jon kijken in seizoen 6.

De seizoensfinale is getiteld “The Winds of Winter”, een hint naar het nog te verschijnen zesde boek van de reeks A Song of Ice and Fire door George R. R. Martin. Maar… Betekent dit ook bijna het einde van de serie?

Allebei de afleveringen zijn geregisseerd door Miguel Sapochnik die onder andere “Hardhome” heeft geregisseerd in seizoen 5, de aflevering waar Jon Snow voor het eerst kennis maakt met een leger van White Walkers. Als allebei de laatste afleveringen van seizoen 6 net zo goed zijn als Hardhome, dan hebben we hoge verwachtingen! Nu al helemaal de laatste aflevering 9 minuten langer duurt dan alle andere afleveringen. Wat denk jij? Worden dit knallers?

“The Battle of Bastards” is vanaf 20 juni te zien op HBO (Go) en 27 juni wordt de laatste aflevering van seizoen 6 uitgezonden op HBO.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar